facebook-icon  United Kingdom flag

Cosul tau este gol!

Despre noi

Viorel Predescunoi 2

Am pornit in calatoria vietii alaturi de sotia mea, in urma cu 28 de ani.

Prima data am devenit interesat in homeopatie in 1998, cand ea a inceput tratamentul homeopatic pentru frecvente probleme respiratorii. Dupa primele 3 luni am fost uimit si incantat sa o vad cum respira fara efort si fara sa mai foloseasca bronhodilatatoare sau antibiotice...

Avand la baza o formatie medicala, curand am inceput sa citesc carti de homeopatie care au aprins si mai mult interesul meu pentru aceasta stiinta medicala, astfel ca am luat decizia de a studia homeopatia si de a deveni practician homeopat.

Homeopatia a devenit curand prima noastra alegere, atat pentru noi cat si pentru fiul nostru. Remediile homeopatice ne-au ajutat sa acordam primul ajutor in mici accidente si sa trecem cu bine peste stari emotionale, bolile copilariei, emotiile de la scoala si de la examene, crizele adolescentei... si chiar sa ne tratam cele 2 pisici pe care le avem.

Am absolvit in 2004 si in acelasi an, impreuna cu sotia mea am inceput sa oferim consultatii homeopatice in propriul cabinet medical in Craiova.

Din anul 2008 ne-am stabilit si profesam in Marea Britanie. 

Sunt dedicat practicarii homeopatiei clasice. Imi place sa lucrez cu pacientii mei de toate varstele si sa le ofer o alternativa reala la tratamentul conventional sau sustinere pe parcursul acestuia. Pana in prezent, am avut privilegiul sa cunosc peste 1000 de pacienti, care mi-au incredintat problemele lor de sanatate. Prin practica, mi-am insusit o cunoastere solida a principiilor homeopatiei si sunt adeptul dezvoltarii profesionale si personale continue.

Obiectivele mele ca homeopat sunt:
  • Restabilirea rapida, blanda si permanenta a sanatatii.
  • Eliberarea de durere; optimizarea functiilor organismului.
  • Promovarea si mentinerea unei sanatati optime.
  • Ajutarea oamenilor sa inteleaga cum pot utiliza homeopatia in problemele de zi cu zi.
De-a lungul a 15 ani, am putut sa vad cum homeopatia aduce beneficii durabile pacientilor mei, prietenilor, familiei si mie insumi! Sunt pasionat de munca mea si cred ca homeopatia ofera cea mai buna alegere pentru imbunatatirea sanatatii de zi cu zi.

Daniela Predescu


Pasiunea mea pentru homeopatie a inceput atunci cand medicul meu de familie mi-a sugerat sa incerc si abordarea homeopatica pentru crizele de astm bronsic de care sufeream din 1988.

In martie 1998 am luat primul meu remediu homeopatic: Natrium Muriaticum.

Dupa cateva zile, deja crizele se ameliorasera si erau mai rare, iar dupa 3 luni de tratament, pentru prima data in viata mea, astmul meu disparuse!

Am continuat cu tratament homeopatic regulat si am constatat ca nu mai am probleme nici cu racelile frecvente, nici cu alergii sau oboseala si descurajare. De asemenea, am constatat ca am mai multa energie pozitiva si ca viata mea capata o directie clara.

Avand o formatie medicala anterioara alopata, am fost intrigata si fascinata ca homeopatul la care mergeam, a vrut sa stie „cine” sunt ca persoana si „cum” percep in mod subiectiv crizele astmatice. El a avut o perspectiva holistica si mi-a explicat ca intrebarile sale vizau gasirea unui remediu care sa rezolve nu numai „o parte” – astmul bronsic - ci „intregul”, un remediu potrivit pentru intreaga persoana.

Pot spune cu sinceritate ca vizita la homeopat mi-a schimbat viata intr-un mod pozitiv si am fost atat de impresionata incat m-am decis sa ma instruiesc ca sa devin homeopat. In iunie 2004 am obtinut licenta profesionala in medicina homeopata.

Consultatia homeopatica ofera un mediu sigur in care pacientii se simt liberi sa discute deschis despre starea lor. Imi place sa lucrez indeaproape cu pacientii si sa ascult cu atentie ce au de spus.

Obiectivul meu este promovarea sanatatii si incurajarea oamenilor sa isi realizeze intregul lor potential.

De-a lungul anilor, am abordat cu succes si am capatat experienta in tratarea:
  • infertilitatii, sarcina, depresie post-partum, nou-nascuti si copii
  • probleme ginecologice, inclusiv SPM, endometrioza, menopauza
  • disfunctii tiroidiene
  • dezechilibre afectiv-emotionale
In prezent, urmez o calificare in Terapia florala Bach si Herbalism, terapii importante care vin in sprijinul homeopatiei. Remediile florale Bach sunt complet sigure, naturale si pot fi utilizate de catre toata familia, iar in curand vor fi disponibile pe site-ul nostru.